dinsdag 6 november 2012

Herfstvakantie 2012



Deze herfstvakantie zorgden Mario, Mickaël, Lukas, Nicky en Yannick voor leven in onze leefgroep. De eerste dagen stonden natuurlijk in het teken van Halloween! Vooral Mickaël en Mario lieten zich volledig gaan en lieten zich schminken in o.a. een heks, een zombie of een vampier. Ook opvoeders Liesbeth, Jolien en Ruben moesten eraan geloven en liepen hier geregeld door de gangen als Halloweengriezels. Lukas en Yannick waren niet zo dol op de schmink. De laatste daarentegen stak zich in zijn beste kleren voor een verjaardagsuitstapje met mama en broer. Ook in de leefgroep werd Yannick zijn verjaardag gevierd. Zoals beloofd maakten we hem een chocoladecake en mocht hij de kaarsjes uitblazen.
Dezelfde dag stond er een lange herfstwandeling op het programma langs het kanaal en de bossen van Melle/Gentbrugge. Met stevige wandelschoenen gingen we op pad. Soms was er wat discussie over de weg, maar we geraakten toch weer vlot thuis.

Donderdag ging onze groep op pad naar een demonstratie van de politie van Melle. Ze zagen o.a. de honden aan het werk en mochten zelf eens plaatsnemen op een politiemoto en een pistool ter hand nemen.
Vrijdag werd deze vakantieweek afgesloten met een spelletje Bowling in de Overpoort.