donderdag 29 november 2012

We are the champions!




Op 21 november gingen jongeren van alle groepen naar Brugge om deel te nemen aan een netbaltoernooi van de Stichting Scholensport. De jongeren van A05 haalden de finale maar grepen helaas net naast de 1e plaats. De jongeren van A04 en A26 die samen een ploeg vormden, behaalden in hun categorie de eerste plaats en mochten een mooie beker mee naar huis nemen.

Afgelopen woensdag stond er weer sport op het programma, maar deze keer als toeschouwer. Alle voetballiefhebbers mochten mee naar het nabijgelegen stadion om de wedstrijd Gent-Lokeren te volgen. Het spel kwam traag op gang met een lange 0-0 stand, al zal dat niet aan onze supporterskwaliteiten liggen! Uiteindelijk behaalden de Gentse Buffalo's de overwinning bij de penalty's met een 4-2 voorsprong op Lokeren.

Piraten gespot in Gentbrugge!



Lang geleden verstopte een groep piraten een schat met echt goud ergens op ons domein. Niemand was er tot voor kort in geslaagd deze te vinden, totdat onze eigen piratenbende daarin verandering bracht!
Mario, Joey, Giovanni, Cebrail, Kadir en Yannick staken zich in piratenoutfit, terwijl Li bewees dat piraten ook wel eens een hond hebben in plaats van een papegaai.

De groep ging op pad en veroverde alle aanwijzingen. De witte piratenvlag vangen, ondersteboven gaan hangen, de weg aflezen op een plattegrond,... niets bleek te moeilijk. En uiteindelijk vonden ze de schat ook al zat die hoog in een boom verstopt. Wat er vervolgens met de gouden munten gebeurde, kunnen jullie zien op de foto's!