donderdag 16 mei 2013

Paaskamp in Cadzand




Naar jaarlijkse gewoonte bundelen de drie leefgroepen in de Paasvakantie hun krachten. Deze keer trokken we met z'n allen voor een weekje naar Cadzand.
Alle koffers en zakken gooiden we in het busje: daar ging Sven wel voor zorgen. Wij gingen zelf met het openbaar vervoer op pad. Eerst de tram, dan de bus richting Brugge, waar we konden overstappen op een bus naar Cadzand. Na een picknick ging de fotozoektocht van start naar onze verblijfplaats.

Dat bleek een gloednieuw vakantiepark te zijn op wandelafstand van de zee. De eerste avond maakten we het al gezellig met een barbeque, en wie wilde kon ook de sauna eens uitproberen.

Gedurende de week stond er elke dag wel een grote activiteit op het programma: een uitstapje naar Vlissingen en de reptielenzoo, een strandwandeling, een quiz, een groot zwembad, een boottocht, enz. We kregen ook wat bezoek over de vloer: Boris, Wendy en de man en het dochtertje van Katrijn.

Het weer viel soms wel wat tegen, maar iedereen genoot van het comfort en de rust van ons huisje, de sauna, het zwembad op het domein,... En natuurlijk werd er ook goed gegeten. Onze jongeren kozen alle gerechten trouwens zelf en elke avond hebben ze geholpen met koken.

Na een toffe week volgde er nog een verrassing: een bezoekje aan de Mc Donalds, alvorens iedereen moe maar voldaan weer naar huis vertrok.